Hakeminen sisältö

Näin haet poliisikoulutukseen

Polamkin hakujärjestelmä poikkeaa muista ammattikorkeakouluista: emme ole mukana yhteishaussa, vaan järjestämme vuoden aikana neljä hakujaksoa suomenkieliseen poliisi (AMK) -koulutukseen. Ruotsinkielinen poliisikoulutus alkaa puolentoista vuoden välein, ja siihen on oma hakunsa.

Voit hakea poliisikoulutukseen vuoden aikana useillakin hakujaksoilla. Ainoa rajoite on, että et voi hakea yhtä aikaa suomenkieliseen ja ruotsinkieliseen koulutukseen, jos niiden aloitusaika on sama.

Suomenkielisen koulutuksen hakuaikataulut

Täytä hakemus verkossa

Kun olet huolellisesti tutustunut verkkosivujemme Poliisiksi (AMK) -osioon ja olet valmis täyttämään hakemuksen, kirjaudu nettihakupalveluumme osoitteeseen haku.polamk.fi. Kirjautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset, sirullisen henkilökortin tai mobiilivarmenteen.

Hakuaika päättyy hakujakson viimeisenä päivänä kello 16.15. Voit muuttaa tai täydentää hakemustasi hakuajan päättymiseen asti.

Sinun ei pääsääntöisesti tarvitse toimittaa mitään todistuksia vielä hakuvaiheessa. Ainoastaan, jos haet lukion oppimäärällä tai ulkomaisella koulutuksella, sinun pitää toimittaa todistus Polamkin valintoihin jo hakuaikana.

Lisätietoa todistuksista Hakuvaatimukset-sivulla

Tutustu hakulomakkeen pdf-versioon jo ennen kirjautumista

Seuraa hakijapalvelun viestejä

Lähetämme pääsääntöisesti nettihaun hakijapalveluun kaikki haku- ja valintamenettelyyn liittyvät kirjeet, kuten kutsut valintakokeen eri vaiheisiin. Sinun vastuullasi on seurata viestejä hakijapalvelussa.

Saat ilmoituksen hakijapalveluun tulleista uusista viesteistä myös sähköpostitse. Huomaathan kuitenkin, että hakijapalvelusta lähtevä automaattinen sähköpostiviesti voi mennä roskapostilaatikkoon. Lähetämme sähköpostiviestit siihen osoitteeseen, jonka olet ilmoittanut hakulomakkeessa.

Lue lisätietoa hakijapalvelun viesteistä Hakujaksot ja aikataulut -sivulta

Haku ja valinta lisätietoa yhteinen infolaatikko oikea palsta

Lisätietoa hakemisesta ja opiskelijavalinnoista

[email protected] 

p. 0295 418 301

Täytä hakulomake banneri

Hakeminen liitteet infolaatikko oikea palsta

Lähetä liitteet osoitteeseen