Kirjaston palvelut hero

Kirjaston palvelut

Palvelemme poliisiopiskelijoita, poliisin henkilöstöä ja muita asiakkaita.

Lue tältä sivulta lisää aineiston lainaamisesta ja tietopalvelustamme.

Osion alasivuilta löydät tietoa muun muassa käyttösäännöistämme ja siitä, miten pääset Polamkin kirjaston asiakkaaksi.

Poliisilaki-teoksia Polamkin kirjaston hyllyssä.

Kirjaston palvelut sisältö

Lainaus ja uusinta

Polamkin kirjaston aineiston laina-aika on pääsääntöisesti 28 vuorokautta.

Poliisissa työskentelevät ja poliisiopiskelijat saavat materiaalia lainaan käymällä kirjastossa tai tilaamalla aineistoa. Voit tilata aineistoa ottamalla yhteyttä kirjastoon ([email protected], 0295 418 315). Lähetämme tilatut lainat sinulle postitse. Voit uusia lainasi itse Etsivä-palvelussa.

Uusi lainasi Etsivä-palvelussa

Muut asiakkaat saavat aineistoa kaukolainaan oman kirjastonsa kautta. Voit myös tiedustella mahdollisuutta päästä käymään Polamkin kirjastossa. Lue lisää Kirjaston asiakkaaksi -sivulta.

Kirjaston asiakkaaksi -sivulle

Tietopalvelu

Poliisiopiskelijat ja poliisissa työskentelevät voivat tilata kirjastosta tiedonhaun sekä pyytää opastusta tietokantojen tai muiden tiedonlähteiden käytössä. Voit lähettää tiedonhakupyynnön Polamkin kirjastoon myös sähköpostitse ([email protected]). Tietopalvelu ja opastus ovat maksuttomia.

Poliisin ulkopuolisia asiakkaita palvelemme mahdollisuuksien mukaan.

Kaukopalvelu

Opiskelijamme ja henkilökuntamme voivat kaukolainata Polamkin kirjaston kautta aineistoa muista Suomen kirjastoista. Palvelu on opiskelijoille ja henkilöstölle ilmainen.

Jos et ole Polamkin kirjaston asiakas, voit tilata aineistoamme kaukolainana omaan kirjastoosi. Se lähettää kaukolainatilauksen puolestasi Polamkin kirjastoon. Kaukopalvelu Polamkin kirjastosta on maksullista.

Tutustu Polamkin kirjaston hinnastoon