Navigointivalikko

Kirjaston asiakkaaksi sisältö

Haluatko asiakkaaksemme?

Poliisiopiskelijat ja poliisissa työskentelevät saavat Polamkin kirjaston kirjastokortin käymällä paikan päällä. Poliisissa työskentelevät voivat pyytää asiakkuutta myös ottamalla yhteyttä kirjastoon.

Jos et työskentele poliisissa ja tarvitset Polamkin kirjaston palveluja, ota meihin yhteyttä ja kerro tiedontarpeesi. Ilmoitamme sinulle yhteydenottosi perusteella, voitko tilata materiaalia kaukolainana lähikirjastosi kautta vai voitko rekisteröityä Polamkin kirjaston asiakkaaksi.

Ota yhteys asiakaspalveluumme: [email protected] tai p. 0295 418 315.

Opiskelija istuu nojatuolissa ja tekee töitä tietokoneella Polamkin kirjastossa, etualalla lehtiteline.

Henkilötietojen säilyttäminen

Jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja virheettömästi, tallennamme heistä kirjastojärjestelmäämme seuraavat henkilötiedot:

  • etunimet ja sukunimi
  • henkilötunnus (poliisihallinnon ulkopuoliset asiakkaat)
  • syntymäaika (poliisihallinnon asiakkaat)
  • kotiosoite (poliisihallinnon ulkopuoliset asiakkaat)
  • työosoite (poliisihallinnon asiakkaat)
  • sähköpostiosoite.

Polamkin opiskelijoiden asiakkuus ja siten myös henkilötiedot säilyvät järjestelmässä tutkinto-opintojen keston ajan. Muiden asiakasryhmien henkilötietoja säilytämme kolme vuotta viimeisen lainatapahtuman jälkeen. Emme luovuta henkilötietoja muihin järjestelmiin.

Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi välittömästi järjestelmästä, jos sinulla ei ole voimassa olevia lainoja kirjastostamme. Ota tällöin yhteys kirjastoon.

Polamkin kirjaston asiakastietojen tietosuojaseloste

Tutustu myös kirjaston käyttösääntöihin